Ești îndrăgostită sau este doar o atracție sexuală puternică?

Când cunoști o persoană nouă, simți că o singură privire este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți trezi fanteziile. Să stați departe unul de altul este din ce în ce mai greu și, pe măsură ce acest sentiment se amplifică, simți că te îndrăgostești.

Dar sentimentul este oare real? Sau îți dai seama dacă ești într-adevăr îndrăgostită sau ești doar atrasă fizic de cel de lângă tine?
Atracția sexuală și iubirea sunt adesea foarte ușor de confundat. Totuși, dacă ești sinceră cu tine, nu este foarte greu să îți dai seama de adevăr.

Modul în care se poartă cu tine? Inteligența? Simțul umorului? Sau felul în care arată? Este ok să apreciezi frumusețea fizică, dar dacă aceasta nu este acompaniată de un sentiment mai profund, s-ar putea să te alegi cu o mare dezamăgire.

Atunci când începi să ieși cu cineva, este un lucru evident faptul că, după ceva timp, se va pune problema sexului, și gândul tău va fi ce se întâmplă dacă îl refuzi? Dar dacă te-ar iubi cu adevărat, ar fi dispus să te aștepte până când te vei simți pregătită să faci acest pas.
Iar dacă se ajunge și la partidele de sex și altceva nu mai aveți în comun, există o mare șansă că sentimentul de iubire să fie confundat cu atracția fizică.

În orice cuplu, este nevoie că amândoi să stea singuri în unele situații pentru binele relației, însă, atunci când imediat ce s-a terminat partida de sex fiecare vrea să plece acasă, efectul este exact opus. Dacă dorința de a face și alte lucruri împreună, de a vă uita la un film, de a găti și de a dormi amândoi nu există, atunci relația are o problemă, iar potențialul nașterii unei iubiri adevărate este unul extrem de mic.

Studiile arată că în chimia sexului stă și nașterea unor sentimente ce te leagă de partenerul tău. Însă astfel de sentimente apar doar dacă există iubire între cei doi. Dacă după sex te simți mai degrabă goală pe dinăuntru decât împlinită din toate punctele de vedere, atunci este o problemă.

Este prietenul tău pe care abia aștepți să îl prezinți celorlalți,dar dacă intenționezi să vă păstrați relația un secret, șansele unei iubiri adevărate sunt foarte mici.

sursa elle.ro

You might also like