Faimoasa actriță Thalia se luptă cu o boală cumplită de 12 ani!

Thalia este mereu o apariție zâmbitoare și emană o energie pozitivă, însă vedeta a afirmat că a fost la un pas de moarte din cauza unei boli care face din ce în ce mai multe în victime. Thalia suferă de boala Lyme. În urmă cu 12 ani, când era foarte aproape de nașterea primului copil, fetița sa, Sabrina, Thalia a observat că ceva nu este în regulă cu ea. Se simțea mult prea obosită, avea dureri mari și transpira în mod excesiv. Fiind speriată de aceste simptome ciudate, a mers imediat la medic. După ce și-a făcut mai multe analize, la 4 laboratoare, în cele din urmă, artista a fost diagnosticată cu boala Lyme.

Thalia suferă de boala Lyme

Artistei i s-a pornit această boală Lyme, după ce în anul 2007 a fost mușcată de o căpușă, iar această afecțiune a speriat-o teribil.

„Am calculat că eram în ultima lună de sarcină când am început să mă simt extrem de obosită și transpiram foarte rău noaptea, motiv pentru care eram nevoită să mă schimb chiar și de trei ori pe noapte. Mă dureau mușchii și încheieturile”, a declarat Thalia într-o postare pe Instagram.

Acum, ori de câte ori trebuie să își petreacă timpul în aer liber, se dă cu un spray care să țină toate insectele la distanță de ea, spunând că o mică mușcătură de căpușă poate să declanșeze această boală. Are foarte mare grijă de asemenea să își țină și copiii la distanță de aceste insecte.

Thalia are un sertar plin cu…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.