Cele mai cool frizuri pentru barbati in 2018-2019

Vrei sa sa-ti schimbul parul, dar naravul ba, anul acesta? Asta inseamna ca esti in cautare de frizuri pentru barbati in 2018. Nu numai femeile au o gama larga de stiluri de coafuri din care sa aleaga. Si barbatii se vor bucura sa vada ce le-a pregatit acest an in materie de tunsori moderne si cool.

Asadar, vrei sa faci o schimbare capilara? Ia aminte la aceste frizuri pentru barbati in 2018

  • Tunsoarea punk

Toti barbatii sunt niste rebeli si cauta sa exprime asta in orice fel si chip. De ce sa nu vorbeasca, asadar, si parul de la sine?

Una dintre cele mai mari tendinte din acest an este un look neconventional care se foloseste de aceeasi lungime de par peste tot, care este ridicat, insa vizibil dezordonat. Uita-te la aceste fotografii si fa-ti o idee!

frizuri pentru barbati in 2018 frizuri pentru barbati in 2018 frizuri pentru barbati in 2018

  • Parul dat pe spate cu gel

Parul lung este la fel de moda la barbati in acest an. Insa, nu trebuie sa fie neaparat lasat dezordonat(desi este si asta o procedura). Un look mai rafinat si mai ingrijit se refera la parul lung sau mediu dat pe spate si intins cu gel sau spuma pentru a-si mentine forma.

frizuri pentru barbati in 2018 frizuri pentru barbati in 2018 frizuri pentru barbati in 2018

  • Parul dat pe o parte

Acest stil de tunsoare pentru barbati prezinta atat o textura bogata, cat si suvite mai scurte totodata. Parul care este mai lung poate fi dat pe o parte oferind volum si o infatisare relaxata.

Uite cateva exemple.

Citeste continuarea pe News24.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.