Femeia din Satu Mare care la 61 de ani a rămas însărcinată! Urmează să aducă pe lume cel de-al 15-lea copil!

O femeie în vârstă de 61 de ani aproape a depășit recordul! Aceasta a rămas însărcinată pentru a 15-a oară și urmează să nască în doar câteva luni! Aceasta mai are acasă încă 14 copii și nu are nici o problemă să aducă pe lume și al 15-lea membru al familiei.

Femeia este din Satu Mare și, potrivit medicilor locali, aceasta se află sub supraveghere medicală intensă pentru a nu apărea complicații sau alte probleme ce o pot pune pe ea sau pe copil în vreun pericol. Pacienta de 61 de ani se simte foarte bine și nu are nici o problemă, însă, având în vedere vârsta înaintată a femeii, aceste complicații nu pot fi excluse.

Gravida locuiește în comuna Socond din Satu Mare. Acasă mai are încă 14 copii care așteaptă cu nerăbdare viitorul membru al familiei. Printre cei 14, se pare că se numără și trei perechi de gemeni. Femeia a aflat că este însărcinată de puțin timp.

Pacienta este foarte atent monitorizată și supravegheată de către medicii care vor să fie siguri că atât bebelușul ce urmează să cunoască lumea cât și mama, sunt perfect sănătoși, conform jurnaliștilor de la presasm.ro

Astfel de sarcini apărute la vârste atât de înaintate sunt extrem de rare în toată lumea și sunt considerate cu adevărat minuni ale lumii medicale.

Ultima cea mai în vârstă femeie din România care a adus pe lume o fetiță este Adriana Iliescu. Aceasta a făcut un record nemaipomenit. La vârsta de 66 de ani, în 2005, a născut un copil perfect sănătos.

Sursa: observator.tv

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.