Femeie jefuită de hoți în timpul operației. Ce spun autoritățile și unde s-a petrecut cazul șocant

Se pare că hoții au mai găsit o alternativă de a fura, de data asta în spitalele de stat. Un astfel de caz s-a petrecut în spitalul din Sibiu. Hoțul care s-a dat drept o rudă, a lăsat o femeie fără telefon dar și fără banii pe care îi avea la ea.

Cazul prezentat și de către o altă publicație nu ar fi unul singur la număr în spitalele din România și ne arată că paza din spitale de fapt nu își face treaba.

Femeia și-a lăsat telefonul și banii în salonul în care era internată chiar înainte de a intra în operație. Jurnaliștii spun că în salon mai era o singură femeie. Aceasta a povestit că după ce colega ei de salon a fost preluată către sala de operații, în încăpere și-a făcut apariția un individ care s-ar fi dat drept ruda doamnei căreia urma să ii se fure bunurile. Femeia nu a știut că individul era de fapt un hoț și i-a permis acestuia să ia lucrurile din salon.

Aceeași publicație spune că nu este un caz unic în acel spital și că astfel de evenimente s-au tot întâmplat. În urmă cu o săptămână s-a petrecut un caz similar. În momentul în care a fost întrebat despre această problemă directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență, Cornel Benchea, a declarat că victimele trebuie să depună o plângere la poliție și la conducerea spitalului.

„Familia să facă o plângere la poliţie şi la noi. Sunt persoane care vin şi susţin că vin cu un bolnav şi nu ai ce să le faci. Sunt furturi în spital”, a spus oficialul.

Sursa: evz.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.