Fii un părinte responsabil, alege o asigurare medicală privată

De câte ori nu îți trec prin minte întrebări legate de lucrurile pe care le-ai putea face în plus pentru a-ți feri copilul de situații neplăcute? Indiferent de vârsta sa, părinții iau mereu în considerare riscurile și pericolele care pot interveni pentru a schimba echilibrul familial. Un copil necesită o atenție sporită din cauza sensibilității lui, iar din această cauză accesul la un tratament medical de specialitate este necesar în momentul apariției unei afecțiuni medicale. O asigurare privată de sănătate oferă această garanție și devine un ajutor vital pentru părinți, în momentul în care copilul lor are nevoie de investigații medicale.

Ce beneficii aduce o asigurare medicală?

O asigurare privată de sănătate dă părinților certitudinea faptului că întotdeauna vor fi pregătiți pentru depășirea unei probleme de sănătate. MediHelp Internațional pune la dispoziția clienților mai multe planuri de asigurare în funcție de nevoile lor specifice, iar prin intermediul acestora sunt acoperite proceduri medicale esențiale precum consultații multidisciplinare, analize de laborator și alte teste de diagnosticare (RMN, CT, scanare PET), spitalizarea, intervențiile chirurgicale sau transplanturile de organe, dar și tratamentul pentru cancer.

O asigurare de sănătate MediHelp pentru copii costă în jur de 310 lei pe lună și poate fi accesată încă din prima zi de viață. În acest fel, părinții îi asigură celui mic o îngrijire medicală la cele mai înalte standarde și șansa de a fi tratat la orice spital din rețeaua internațională care cuprinde 425,000 de spitale și clinici private. Indiferent de costuri, asigurarea de sănătate oferă acces la cele mai noi tehnologii de diagnosticare sau tratamente și le permite părinților să aibă control asupra întregului proces, de la alegerea clinicii, la medicul care va pune diagnosticul. De asemenea, serviciile standard pot fi completate cu specificații care să acorde anumite avantaje în momentul internării. Personalizarea beneficiilor unei asigurări private poate juca un rol esențial în depășirea unui moment de criză.

O asigurare de sănătate MediHelp este necesară încă dinaintea nașterii

Sarcina este un moment foarte important în dezvoltarea ulterioară a fătului. Stilul de viață al mamei sau potențiale afecțiuni congenitale ori ereditare pot provoca mari probleme de sănătate bebelușului care ar putea necesita o intervenție medicală chiar din timpul vieții intrauterine. Încă din primele momente ale sarcinii, viitoarea mamă trebuie să urmeze un anumit regim și să nu lipsească de la controalele periodice de examinare a evoluției sarcinii. Costurile acestor investigații medicale pot depăși posibilitățile financiare ale unor familii, de aceea, o asigurare privată de sănătate constituie un instrument ideal de a accesa servicii medicale de calitate.

Importanța relației medic – asigurare medicală în creșterea armonioasă a copilului 

Venirea pe lume a bebelușului înseamnă pentru părinți asumarea unor responsabilități uriașe. Ei trebuie să învețe să se adapteze tiparului de viață al nou-născutului și să recunoască atunci când au loc schimbări care necesită un consult medical. Medicul reprezintă aliatul cel mai important al proaspeților părinți. Numai în urma sfatului acestuia este indicat ca părinții să administreze orice tip de tratament sau medicație copilului lor. Medicul pediatru care va lua copilul sub supraveghere se va familiariza cu istoricul medical al acestuia și va propune cele mai bune soluții pentru ameliorarea stării de sănătate. Asigurarea de medicală MediHelp include plata costurilor pentru intervenții medicale complicate sau simple, permițând părinților să se concentreze pe însănătoșirea copilului.

Tot mai mulți părinți înțeleg faptul că o asigurare privată de sănătate este o investiție pe termen lung în bunăstarea familiei. În egală măsură, prevenția devine un factor de care tot mai mulți români țin cont. Efortul, neplăcerile create, costurile de orice fel sunt reduse semnificativ în momentul în care o afecțiune este depistată din timp. Toate aceste aspecte sunt mult mai evidente în momentele în care pacienții nu sunt părinții, ci copiii, de aceea, responsabilitatea celor mari este de a crea cel mai bun context pentru prevenirea situațiilor neplăcute sau a îmbolnăvirii grave a copilului.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.