Filme de familie perfecte pentru sezonul rece

Toamna a inceput sa se raceasca anuntand deja o iarna bogata si rece. Desi pana la iarna si sarbatori mai este ceva vreme, in pauzele noastre dulci putem sa urmarim deja filme de familie perfecte pentru aceasta vreme. Mai mult decat atat, sunt potrivite pentru toata lumea, de la mic la mare. Asta datorita mesajului si frumusetii povestii lor.

Ce filme de familie grozave poti urmari in perioada aceasta

1. Hugo(2011)

Acesta este un film grozav pentru intreaga familie. Este despre un baietel numit Hugo care traieste intre zidurile unei gari din Parisul anului 1930. Acolo el mentine in functiune ceasurile garii. Si ce este mai fain la productia asta este ca o vei gasi in format 3D. O adevarata aventura cu efecte speciale si decoruri fantastice.

2. Ghostbusters(Vanatorii de fantome)

Sunt mai multe filme Ghostbusters – Vanatorii de fantome, insa toate sunt de familie si la fel de grozav de vazut impreuna. Ai parte de fantome, distractie mare, replici amuzante si efecte speciale de tot rasul(in modul pozitiv evident). Aceasta productie este numai buna de urmarit alaturi de cei dragi in zilele astea.

3. The nut Job(Goana dupa alune)

Ca si Vanatorii de fantome, si acest film are mai multe aparitii. Exista primul film din 2014 si exista si un al doilea film din 2017. Ba chiar se va lansa unul si in 2019, anul viitor. Acest film de copii sau de familie mai bine zis, are niste protagonisti pufosi foarte amuzanti si carismatici. Toate animalutele domestice si mai putin domestice isi fac simtita prezenta.

4. Hotel for Dogs(Hotel pentru catei – 2009)

Acest film de familie este despre un hotel. Si despre catei. Destul de simplu de inteles din titlu. Este amuzant, este perfect pentru copii si iubitorii de caini, si are o poveste simpatica.

5. Where the Red Fern Grows(Prietenii copilariei mele – 1974)

Acest film este un picut mai vechi, desi exista si varianta mai noua, din 2003. Totul este filmat in anii ’70. Insa este o productie gingasa despre legatura formidabila dintre un pusti si cainii sai. Nu este totusi pentru cei slabi de inima, deoarece iti poate si rupe inima. Asadar, este bine sa iti pregatesti servetele sau un film de comedie dupa.

Sursa: Cinemagia.ro

Sursa foto: totuldespremame.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.