Formatia Spice Girls a anuntat un turneu de reuniune in 2019

Dupa 20 de ani de cand cele 5 membre ale formatiei muzicale Spice Girls s-au intalnit si au inceput sa cante impreuna, grupul de fete s-a reunit pentru un turneu de revenire in amintirea zilelor de glorie. Cele 5 fete de pe atunci, Victoria Adams, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton si Geri Halliwell sunt acum femei in toata regula, cu cariere proprii, familii, copii si afaceri de succes.

Cand s-a aflat ca un asemenea turneu de reuniune va avea loc in 2019, toata lumea a fost foarte entuziasmata, dar printre fanii fetelor se afla si vedete muzicale mari din zilele noastre precum cantareata Adele.

Biletele pentru turul Spice Girls vor putea fi cumparate incapand cu data de 10 noiembrie prin intermediul site-urilor Ticketmaster si GigsAndTours

Insa trebuie stiut faptul ca acest turneu muzical se va tine doar in Marea Britanie iar de la el va lipsi Posh Spice, adica actuala Victoria Beckham.

Din pacate Victoria nu se va reuni cu celelalte fete, din cate sustin zvonurile. In schimb, ea se axeaza mai mult pe cariera ei in moda, pe brandul de fashion care ii si poarta numele. Cu toate acestea, fosta Posh Spice le ureaza numai bine fostelor ei colege.

„Faptul ca am fost in Spice Girls a fost o parte importanta din viata mea si le doresc fetelor mele multa dragoste si distractie acum ca merg in turneu. Stiu ca vor face un show maret si ca fanii fantastici din trecut si din prezent vor avea parte de momente minunate.”

Din viitorul mini turneu care se va tine in vara anului 2019 vor lua parte Scary Spice Mel B, Sporty Spice Mel C, Baby Spice Emma Bunton si Ginger Spice Geri Halliwell.

Uite care sunt datele concertelor pe care le vor sustine fetele de la Spice Girls anul viitor. Poate doresti sa stii din timp ca sa te asiguri ca vei ajunge in Anglia cu ceva timp inainte si pentru a cumpara biletele necesare.

1 Iunie – Manchester Ethiad Stadium
3 Iunie – Coventry Ricoh Stadium
6 Iunie – Sunderland Stadium of Light
8 Iunie – Edinburgh BT Murrayfield Stadium
10 Iunie – Bristol Ashton Gate Stadium
15 Iunie – London Wembley Stadium

Sursa foto: elle.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.