Germanul cu origini romane Florian Munteanu apare in filmul „Creed II”

Actorul german cu origini romanesti Florian Munteanu joaca alaturi de nume mari de la Hollywood in noul film „Creed II” ce va avea premiera in Romania pe data de 23.11.2018. Modelul de fitness si boxeurul Florian Munteanu apare alaturi de Sylvester Stallone, Michael B. Jordan si Dolph Lundgren intr-un film mult asteptat, ce reia batalia vesnica dintre Rocky Balboa si Ivan Drago, doi rivali ai generatiei lor.

In primul film „Creed”, personajul Adonis interpretat de actorul Michael B. Jordan a vrut sa demonstreze ca este mai mult decat numele tatalui sau si a facut echipa cu legendarul Rocky Balboa, acum antrenor. Insa, in cel de-al doilea film al unei serii ce promite, Adonis are de infruntat o provocare si mai mare in viata sa.

El trebuie sa lupte in ring cu fiul rivalului de temut al celui ce il antreneaza acum, Viktor Drago(Florian Munteanu), baiatul lui Ivan Drago(Dolph Lundgren). Asta pentru a confrunta mostenirea comuna a celor doua tabere adverse, care inca mai au de impartit lucruri dupa atata timp.

Dar cum anume s-a antrenat actorul cu origini romane Florian Munteanu pentru rolul sau din filmul „Creed II”?

Credeai ca Viktor Drago se va pregati pentru marea batalie din ring precum tatal sau, Ivan Drago? „In nici un caz„, sustine actorul german. Tot el mai spune urmatoarele lucruri despre acest rol si pregatirea sa: „Personal imi place metoda old-school de pregatire. Si chiar se vede asta in film. Ne antrenam in stilul rus, traditional, nu modern, neincercand sa facem lucrurile mai usoare. Treci prin durere in metoda de moda veche„.

Este felul in care Munteanu s-a antrenat mereu. El a mentinut lucrurile in cea mai simpla maniera pentru a se pregati de rolul din „Creed II”. Inainte de a intra in repetitii pentru productia de la Hollywood, el cantarea 113 kilograme. Insa, ca personaj Viktor Drago a slabit pana a ajuns la 102 kilograme.

Iar urmatoarele 3 sunt secretele lui care l-au ajutat sa ajunga la aceasta conditie fizica:

1. Peste

Florian Munteanu a consumat proteine zi si noapte. Iar la mesele de seara s-a axat mai mult pe legume si ton.

2. Antrenamente dure

Ne antrenam zilnic timp de 5 sau 6 ore, pentru ca trebuia sa slabesc.”

3. Alergare

Actorul cu parinti romani avea o rutina de cardio destul de simpla. Alerga timp de jumatate de ora aproape in fiecare zi. Cativa kilometri intr-un ritm constant de 3 ori pe saptamana.

Sursa: menshealth.com

Sursa foto: cinemagia.ro

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.