Gradina si Casa – dublura personalitatii tale

Relaxant, eficient, cu un miros imbietor de levantica . Asa poate fi descrisa frumusetea naturala a unei plante din coltul spre rai unde se afla o minune absoluta, o gradina deosebita construita din pura pasiune.

Acea livada de pe vremea bunicii, a carei amintire inca o mai pastrezi in minte si care intotdeauna a insemnat o sursa de relaxare si de placere in adancul sufletului tau. Nu vei uita nicicand, ceremonia de ceai din acel colt verde care nu reusea decat sa iti limpezeasca gandurile si sa iti indulceasca gustul vietii. Iar daca tot se apropie iarna si inca resimti toate aceste lucruri ar fi bine sa iti indrepti atentia asupra amenajarii naturii din jurul casei tale.

Daca inca nu te-ai apucat de amenajarea acestui spatiu, ei bine, ar fi timpul. Doar privind o gradina incantam ochiul, sufletul si mintea. Pasiunea pentru gradinarit, fie chiar si o ora de relaxare petrecuta intr-un asemenea spatiu te va deconecta de la toate problemele cotidiene.

Mai ales ca  iarna este un anotimp foarte complex este de asemenea necesar sa analizam cata energie ne transmite de fapt sub covorul ei, doar pentru ca natura sa ramana vie si sa isi pastreze minunata nuanta de verde.

In plus, micul coltisor verde va combate mai eficient starile depresive sau tulburarile de dispozitie. Cu forme si nuante viu colorate, florile ingrijite corespunzator vor inflori si vor inveseli gradina pana cand o va inunda, iar vecinii nu se vor opri din a o privi.

You might also like