Grampet estimează pentru 2020 afaceri de 285 milioane de euro şi un profit net de 7,3 milioane de euro

După un an marcat de consecinţele economice datorate pandemiei, grupul Grampet estimează pentru anul 2020, o cifră de afaceri în creştere uşoară, la aproximativ 285 milioane euro (faţă de 281 milioane euro anul trecut), respectiv un profit net în scădere la aproximativ 7,3 milioane euro (comparativ cu 11 milioane în 2019), aceaste rezultate reflectă şi impactul unui buget de investiţii în creştere (23,2 milioane euro faţă de 21,3 milioane euro în 2019), conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES.

-În plan economic, anul trecut a fost marcat de performanţe notabile pentru companiile din grup. Astfel, în luna aprilie, Grup Feroviar Român a primit certificatul de siguranţă din Uniunea Europeană acordat pentru mai mult de o ţară, care permite Grupului să opereze în două ţări, respectiv România şi Grecia.

-În luna iunie, prototipul primului automotor produs de Electroputere VFU Paşcani a ieşit din fabrică sub o nouă înfăţişare, purtând motive tradiţionale româneşti pentru a sărbători Ziua Naţională a Iei. Automotorul se află deja în ultimele faze de testare şi va intra pe piaţa locală şi internaţională în prima parte a anului curent.

-În iulie, Roserv Oil a preluat platforma RAFO Oneşti, cu obiectivul declarat de a dezvolta cel mai mare centru logistic din Moldova, unde ar putea lucra până la 600 de oameni.

– Grupul Grampet şi-a consolidat divizia din Ungaria, unde a finalizat achiziţia terenului pe care…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.