Heathrow spune că, cozile din aeroporturi devin „insuportabile”

Heathrow a spus că, cozile lungi cauzate de controale extinse pentru Covid în aeroporturi devin „insuportabile”. Chris Garton, ofițer șef pentru soluții la Heathrow, a declarat parlamentarilor din comitetul de transport că unii călători se confruntă cu perioade de așteptare de până la șase ore. În mai multe ocazii, poliția a trebuit să intervină, deoarece așteptarea „nu este ceva ce pasagerii vor să facă”, a adăugat el.

Ministerul de interne a declarat că oamenii nu ar trebui să călătorească „decât dacă este absolut necesar”. Un purtător de cuvânt a spus:

„Forța de frontieră s-a asigurat că dispune de nivelul adecvat de resurse pentru a verifica dacă pasagerii respectă măsurile noastre de sănătate la frontieră, dar cozile și timpii de așteptare vor fi în prezent mai lungi, deoarece efectuăm aceste verificări vitale pentru a ne menține pe toți în siguranță”.

Călătoriile în străinătate sunt permise numai din anumite motive în acest moment. Garton a spus că toți pasagerii, indiferent de naționalitate, trebuiau să fie verificați cu atenție înainte de a pleca sau de a intra în Marea Britanie pentru a se asigura că respectă restricțiile coronavirusului.

Cu toate acestea, el a spus că, cozile vor deveni o problemă „mult mai mare” dacă regulile privind călătoriile în străinătate vor fi relaxate pe 17 mai, așa cum planifică guvernul. În prezent, el a spus că aproximativ 10-15.000 de…

Continuarea Aici

You might also like