Hilton a publicat încasările trimestriale, înregistrând pierderi surprinzătoare și scăderi ale acțiunilor

Hilton Worldwide Holdings Inc a înregistrat miercuri o pierdere trimestrială surprinzătoare, deoarece rezervările n-au avut succes din cauza revenirii cazurilor COVID-19 și au fost blocate călătoriile, trimitând acțiunile operatorului hotelier din SUA în scădere cu 2,3% în tranzacționarea premarket.

Deși ratele de ocupare au revenit din minimele din aprilie 2020 datorită unei relative ușurări a blocărilor, variantele emergente ale virusului au împiedicat o recuperare rapidă pentru operatorii de hoteluri din SUA.

„Creșterea cazurilor COVID-19 și înăsprirea restricțiilor de călătorie au perturbat impulsul pozitiv pe care l-am văzut pe tot parcursul verii și toamnei”, a declarat directorul executiv Christopher Nassetta într-un comunicat.

Analiștii se așteaptă la o lansare mai largă a vaccinurilor COVID-19 la sfârșitul acestui an pentru a ajuta la o revenire în călătoriile de agrement, lăsând lanțuri hoteliere, inclusiv Hilton și rivalul mai mare Marriott, care se bazează mai mult pe călătoriile de afaceri, luptându-se mai mult timp.

Hilton, primul lanț major de hoteluri care a raportat câștigurile, a declarat că veniturile din al patrulea trimestru pe cameră disponibilă (RevPAR) – o măsură cheie pentru performanțele de top ale unui hotel – au scăzut cu aproximativ 59% la 40,68 USD și au fost sub așteptările companiei de aproximativ 45 USD pe cameră.

Pierderea netă atribuibilă acționarilor Hilton a fost de 224…

Continuarea Aici

You might also like