Hope Medical Clinic – o abordare diferită pe piața serviciilor medicale din București

Miercuri, 23 octombrie 2019, a avut loc inaugurarea Hope Medical Clinic, o nouă clinică din București care oferă servicii medicale complete, la cele mai înalte standarde de calitate. Andreea Marin, Victor Slav, Alina Ionescu și Iuliana Marciuc sunt doar câteva dintre personalitățile prezente la eveniment, printre aceștia regăsindu-se și importanți oameni de afaceri din peisajul bucureștean.

În deschiderea evenimentului, George Doca, cofondatorul Hope Medical Clinic a discutat despre numeroasele caracteristici care diferențiază clinica pe scena unităților medicale private din Capitală:

“Am gândit un concept în care pacientul să aibă acces nelimitat la propriul raport medical. Acesta va primi acces într-o aplicație securizată, creată special în acest scop, unde vor fi stocate toate fișele medicale ale pacientului și pe care le va putea accesa de oriunde în lume, pe o perioadă nederminată de timp. Un alt aspect important care merită menționat este că suntem într-o colaborare foarte strânsă cu două centre universitare foarte importante în domeniul medical – unul dintre acestea este International Neuroscience Institute din Hanovra, Germania, unde domnul doctor Majid Samii, cel mai bun neurochirurg la nivel global la ora actuală, poate oferi o a doua opinie într-un caz medical în numai 24 de ore. Scutim astfel pacientul de o sumă consistentă de bani cheltuiți pentru deplasare și cazare și îl ajutăm să economisească timp…

Continuarea Aici

You might also like