Implantul dentar si frumusetea

Frumusețea ține de multe aspecte, în general se vorbește de greutate optimă, un machiaj bun, o coafură potrivită și gata am rezolvat, putem urcă pe podium. În realitate nu este așa, cel mai important aspect este zâmbetul și nu orice zâmbet ci cel natural în care nu îți este rușine să îți etalezi dantură, sau poate lipsurile din dantură. E adevărat că cel mai bun lucru e să nu ajungem în fază în care avem nevoie de un dinte, dar sunt situații când singură soluție e un dinte nou.

În trecut astfel de intervenții lăsau urme, adică recunoșteai de la distanță dacă cineva are o intervenție la dantură și această prin mai multe caracteristici, începând de la culoare și terminând cu diverse improvizații vizibile fără efort. O astfel de problemă nu se poate rezolvă cu un machiaj, sau un supliment de exerciții la sală, totuși în zilele noastre există soluții care pot rezolvă acest gen de probleme.

Implantul dentar, este o metodă relativ nouă dar foarte eficientă, un pic mai scumpă decât vechile metode însă implantul dentar este în acest moment singură metodă care nu lasă urme, dovezi că dantură noastră nu este naturală. Evident dacă mână de lucru este una potrivită, iar materialul cu care se lucrează este de calitate, atunci putem ajunge să avem o dantură chiar mai frumoasă decât ceea ce am avut înainte.

Există numeroase vedete care au recurs la această metodă, unii pur și simplu nu erau…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.