Implementarea dublei testări pentru călătoriile aeriene ar fi mult prea costisitoare, susține EasyJet

Șeful companiei EasyJet a declarat că cerințele de testare în cadrul unui sistem propus de tip „semafor” pentru călătoriile internaționale ar fi prea costisitoare. În cadrul sistemului, nu ar fi necesară nici o izolare la întoarcerea în Regatul Unit din așa-numitele țări „verzi”. Dar ar fi necesare teste înainte de plecare și după-sosire, care ar putea costa până la 200 lire fiecare.

Johan Lundgren a spus: „Nu ați deschide călătorii internaționale pentru toată lumea, ci doar pentru cei care își permit”.

Lundgren a declarat pentru programul Today de la BBC că, costul obținerii testelor va depăși un tarif tipic pentru EasyJet. Duminică, au fost prezentate planurile pentru un sistem bazat pe riscuri pentru a relua călătoriile în străinătate, în care țările ar fi clasificate ca „verzi”, „galbene” sau „roșii” pe baza ratelor lor de infecție și a gradului de vaccinare. Cu toate acestea, în timp ce premierul s-a declarat „plin de speranță” că, călătoriile străine neesențiale ar putea începe din nou pe 17 mai, el a adăugat că sunt necesare mai multe date înainte de a putea fi luată o decizie fermă.

Lundgren a spus: „Dacă bifați toate acele căsuțe pentru a deveni o destinație ecologică … [Testele multiple] nu au sens pentru mine și s-ar adăuga la costuri și complexități”.

El a spus că cerința de testare pentru aceste țări este „îngrijorătoare”, dar a adăugat că se…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.