În 2021, furnizorii vor colecta date din ce în ce mai diverse

În previziunile experţilor de la Kaspersky, furnizorii din întreaga lume vor începe să colecteze date din ce în ce mai diverse, în timp ce guvernele răspund cu noi reglementări iar utilizatorii încep să vadă confidenţialitatea ca pe o propunere de valoare pentru care sunt dispuşi să plătească, relevă previziunile pentru 2021 ale Kaspersky, publicate vineri.

Astfel, ecartul mare dintre diferitele părţi interesate de subiectele privind confidenţialitatea şi colectarea datelor este rezultatul unei serii de tendinţe, una dintre acestea fiind faptul că, în majoritatea cazurilor, confidenţialitatea consumatorilor va fi un argument valoros şi va costa bani.

În acest sens. furnizorii de dispozitive inteligente de sănătate vor colecta date din ce în ce mai diverse şi le vor folosi în moduri mult mai diferite, susţin specialiştii. „Datele stocate de fitness trackere, monitoare de tensiune arterială şi alte dispozitive oferă informaţii atât de valoroase încât au fost deja utilizate în anumite dosare în instanţă, ca să nu mai vorbim de specialiştii în marketing şi de asigurătorii care, de asemenea, consideră acest lucru extrem de util. Iar sănătatea fiind o preocupare publică, cererea pentru astfel de date va continua să crească”, se menţionează în analiza Kaspersky.

Din acest punct de vedere ,o altă tendinţă pentru 2021 arată că toate guvernele vor deveni din ce în ce mai atente cu privire la stocarea datelor de…

Continuarea Aici

You might also like