Încărcătoare wireless care te vor face să uiți de cablurile USB-C

Licența Qi reprezintă un standard ce validează garanția unei încărcări optime și sigure a telefoanelor. Odată ce au apărut căștile wireless care ne scutește de stresul firelor încâlcite, era cazul să fie dezvoltate și încărcătoare wireless.

-Belkin a lucrat îndeaproape cu Apple pentru a proiecta un încărcător wireless eficient și rapid pentru iPhone X, iPhone 8 Plus și iPhone 8. Nici nu este nevoie să scoți dispozitivul din husă ca să îl încărci. Boost UP este acoperit de o suprafață anti-alunecare. Încărcătorul wireless este capabil de încărcare mai rapidă decât încărcătoarele standard Qi de 5W și nu va interfera cu alte operațiuni ale telefonului.

-Standul de încărcare wireless Qi și Fast Charge cu ventilator pentru supraîncălzire permite încărcarea la distanțe cuprinse între 2mm și 10mm (maximum). Încărcarea wireless rapidă este cu până la 1,5 ori mai rapidă. Încărcătorul este compatibil cu majoritatea huselor, inclusiv cele de 10 mm din cauciuc, cele hibrid sau plastic/TPU/policarbonat, cu excepția celor metalice magnetice. Opțiunea fast charge este disponibilă doar pentru Samsung Galaxy Note 8, S8, S8+, S7, S7 Edge, S6 Edge Plus, Note 5 și încărcare standard pentru celelalte dispozitive compatibile cu standardul Qi de încărcare, precum Apple iPhone X, iPhone 8/8 Plus, Samsung S6, S6 Edge.

– Statiea de la Pyramid permite încărcarea rapidă universală fără fir poate fi folosită pentru toate dispozitivele compatibile cu Qi: smartphone-urile iPhone X, XS și Samsung, Airpods, ceasul Apple sau iPad-ul. Design-ul 4 în 1 îți permite să încarci simultan telefonul mobil, căștile wireless, iPad-ul și un ceas.

– Cel mai ieftin încărcător wireless A+ cu licența Qi din lista noastră de recomandări. Utilizat atât la birou, pentru a ține telefonul încărcat pe tot parcursul zilei, cât și acasă, încărcătorul wireless are un design elegant, discret conturat de lumina ledurilor din dotare menite să atenționeze în momentul când telefonul se încarcă. Acesta este compatibil cu ultimele modele de telefoane precum: iPhone 8, iPhone 8Plus, iPhone X, Samsung S8/S8 Plus sau Samsung S9/S9 Plus.

-Încărcător telefon wireless iKaku, este de ajuns să așezi dispozitivul tău mobil, compatibil cu încărcare wireless, pe încărcător și acesta se va încărca atâta timp cât îl vei lăsa acolo. Este un încărcător universal portabil, care dispune de tehnologia Fast Charging, disponibilă pentru dispozitivele iOS și Android.

-Tot de la producătorul iKaku AirPower Mini este și acest charger wireless care poate încărca și telefonul, și Apple watch-ul în același timp. Încărcătorul deține licența QI, oferă protecție pentru supraîncărcare și asigură încărcare rapidă. Pentru a beneficia de încărcare rapidă Apple 7.5W și Samsung 10 W, dispozitivul trebuie conectat la un port USB QC 2.0 sau QC 3.0.

Suport auto pentru telefon cu încărcătoare wireless este acest Și-Baseus, care funcționează ca suport pentru telefon și încărcător fără fir. Dotat cu blocare automată și senzor automat infraroșu, telefonul mobil este fixat automat de brațele metalice. Dispune de recunoaștere inteligentă și încărcare rapidă wireless. Poate fi montat cu o singură mână, iar la extragerea din slot, suportul se deschide automat atingând butonul metalic din dreapta.

sursa wall-street.ro

You might also like