Ingrijire pentru barbati

Ingrijirea estetica a barbatilor este la fel de importanta precum cea a femeilor. Multi dintre barbati folosesc after shave in rutina lor de infrumusetare, deoarece actioneaza placut asupra barbii proaspat taiate.

La fel de important este si parfumul pe care il aleg barbati, deoarece fiecare aroma exprima un anumit aspect ale personalitatii.

Afters have-ul este o lotiune, gel, balsam sau pudra folosit in general de barbati imediat dupa ras. Poate contine agenti antiseptici pe baza de alcool pentru prevenirea infectiilor si poate actiona ca astringent pentru a reduce iritatia pielii. Solutiile pe baza de alcool pot cauza senzatii de arsura pe o perioada de pana la cateva minute. Din acest motiv s-a dezvoltat o piata diversificata de produse fara alcool. Multe asemenea produse sunt incluse si in categoria produselor pentru barbierit si in categoria produselor de ingrijire a pielii.

Barbieritul este un ritual masculin prin definitie. Este, pentru multi barbati, un obicei cotidian, asa cum este machiajul pentru femei si un mod prin care orice barbat isi poate personaliza stilul si aspectul fizic.

In functie de stilul fiecarui barbat, dar si de ritmul de crestere al parului facial, barbieritul poate fi o necesitate sau pur si simplu un mod de a crea un look aparte. De la tenul perfect ras, la mustati dese, la barba de lumbersexual, fiecare decada a fost definita de un anumit trend din acest punct de vedere. Staruri de cinema, solisti celebri sau personalitati din lumea…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.