Intrebari esentiale pentru fotograful de nunta

 

In momentul in care mergeti la o intalnire cu fotograful pentru a discuta detaliile nuntii si a stabili daca este sau nu fotograful care va fi cu voi in ziua nunti trebuie sa aveti pregatita o lista cu intrebari cheie, pentru a lamuri orice problema.

Fotografiile pe care le veti primi sunt amintirile fizice care va vor ramane de la acest moment special, astfel ca trebuie sa fiti multumiti de ele si de serviciile complete oferite de fotograf.

  1. Aveti un stil de fotografiere propriu sau va adaptati in functie de cerintele clientilor? Aceasta intrebare va va ajuta sa va dati seama daca sunteti pe acceasi lungime de unda, daca viziunea voastra asupra pozelor si a albumului de nunta coincide cu a lui sau daca va fi respectata.
  1. Care este experienta dvs. ca fotograf de nunti? Raspunsul la aceasta intrebare va va forma o parere pertinenta despre experienta lui si despre serviciile pe care vi le va oferi.
  2. Ne puteti arata exemple din munca dvs. ca fotograf de nunta? Afland raspunsul la aceasta intrebare si vizionand diverse albume, poze va veti putea imagina cum ar arata pozele voastre, veti putea observa calitatea pozelor.
  3. Ati mai facut poze in locul in care ne vom casatori? In cazul in care fotograful a mai tinut sedintele foto in restaurantul in care veti petrece, la biserica in care va veti cununa sau in locul in care doriti sa faceti sesiunea voastra foto, atunci va poate povesti despre acea experienta, va poate face sugestii de care puteti tine cont sau nu.
  4. Puteti monta si…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.