Investitorii ar trebui să respingă pachetul de plată al CEO-ului companiei Johnson & Johnson, spune consilierul Glass Lewis

Consilierul delegat Glass Lewis recomandă investitorilor să respingă pachetul de plată de aproape 30 de milioane de dolari pentru directorul executiv al Johnson & Johnson, Alex Gorsky, susținând că, compania de asistență medicală își protejează directorii superiori de costul legal al deciziilor de afaceri slabe.

J&J atrage controlul investitorilor pentru că a exclus din calculul atribuirilor de acțiuni către conducătorii săi, costurile legate de procese care susțin că, compania de asistență medicală a contribuit la alimentarea crizei de opiacee din țară și că urmele de azbest din pulberea sa de talc au cauzat cancer, a informat Reuters luni.

Includerea costurilor legale legate de opioide și talc s-ar fi cântărit asupra compensației Gorsky, care a totalizat 29,6 milioane de dolari în 2020, în creștere cu 17% față de anul precedent.

J&J a spus că a pus mereu deoparte anumite costuri unice, cum ar fi litigiile, din calcularea de acordări de acțiuni pentru directori, o abordare obișnuită în America corporativă. J&J și Gorsky nu au răspuns la solicitările de comentarii asupra raportului lui Glass Lewis, din data de 31 martie.

Glass Lewis a declarat în raportul către investitori că este „critic în ceea ce privește ajustările financiare substanțiale” la rezultatele performanței J & J și că acționarii ar trebui să voteze împotriva lor. O rezoluție neobligatorie privind pachetele de plată va fi supusă votului la…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.