IPJ Cluj despre fata dispărută de acasă și găsită:

 Polițiștii clujeni susțin că fata de 13 ani din Băbuțiu, dată dispărută duminică și care a fost găsită în noaptea de luni spre marți, nu prezenta urme vizibile de violență, iar conform primelor investigații aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relații tensionate în familie.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis marți, fata a fost găsită în extravilanul localității Cristurel, comuna Așchileu, fiind însoțită de unchiul său.

„Marți dimineață în jurul orei 1, în urma investigațiilor efectuate a fost depistată minora în vârstă de 13 ani. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. Sute de polițiști, jandarmi și voluntari au acționat în această perioadă pentru găsirea minorei în vârstă de 13 ani a cărei dispariție a fost semnalată la data de 20 octombrie. În urma investigațiilor și a căutărilor de amploare, în noaptea de 21/22 octombrie minora a fost găsită în extravilanul localității Cristurel, comuna Așchileu. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. Minora nu prezenta urme vizibile de violență, iar conform primelor investigații aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relații tensionate în familie”, se arată în comunicat.

În cauză a fost informată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj, iar minora a fost internată la un centru de primire a…

Continuarea Aici

You might also like