IRI Travel reia charterul cu autocarul pe litoralul Bulgariei

Din iunie şi până în data de 21 septembrie 2020, charterul cu autocarul pe litoralul Bulgariei va fi reluat, a anunţat vineri turoperatorul IRI Travel.

„Până la finele lunii iunie plecările vor fi bisăptămânale, iar din luna iulie şi până la finalul sezonului vom creşte la trei curse pe săptămână. Din păcate, a trebuit să majorăm cu 15-20% tarifele pentru a acoperi toate măsurile de siguranţă impuse de către autorităţi”, a declarat CEO IRI Travel, Lucian Bădîrcea.

Astfel,  turiştii  sunt îmbarcaţi şi călătoresc în siguranţă, respectând toate normele legale sanitare.  Autocarele sunt igienizate cu substanţe dezinfectante înainte şi după fiecare cursă, se folosesc dezinfectanţi pentru mâini şi covoraşe îmbibate cu soluţie de clor la urcarea în autocare, iar urcarea se face doar pe uşa din faţă a autocarului, coborârea doar pe uşile de la mijloc/spate, potrivit sursei citate.

Turoperatorul precizează că nu este permisă urcarea în autocar a persoanelor care nu poartă masca de protecţie, la îmbarcare şi coborâre se respecta distanţa minimă de 1,5 metri între pasageri, măştile sunt purtate de către toţi pasagerii şi de către şofer pe toată durata transportului, prima banchetă din spatele şoferului este lasată liberă sau exista un paravan între acesta şi pasageri, iar aşezarea în autocar se face cu o persoană pe o banchetă, în zig-zag.

„Pentru a nu pune în pericol sănătatea turiştilor…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.