Îți dorești o vacanță activă, chiar dacă mergi la plajă? 5 activități recomandate

O vacanță la plajă reprezintă pretextul perfect pentru a lăsa toate grijile acasă. Foarte multe destinații exotice din întreaga lume le oferă turiștilor condiții excelente pentru o relaxare deplină, la prețuri accesibile. 

Însă, dacă ești o persoană dinamică și vrei de la concediul tău tot felul de experiențe inedite, atunci cu siguranță îți dorești ceva mai mult decât să petreci zile întregi pe șezlong sau la piscina hotelului. Prin urmare, îți recomandăm mai departe câteva activități din care să te inspiri dacă vrei să te bucuri de o vacanță activă:

     1. Scuba diving

Dacă ești pasionat de scufundări sau pur și simplu te-ai decis să încerci ceva nou în vacanța din acest an, trebuie să iei în considerare activitățile de scuba diving. Senzația de a te scufunda în adâncuri este fascinantă, mai ales că ai șansa de a descoperi vietăți marine dintre cele mai deosebite. 

Marea Roșie este considerată cel mai interesant și potrivit loc din lume pentru scuba deoarece are o faună și o floră submarină extrem de bogate. Dacă te-ai decis să mergi în vacanță la plajă în Egipt, în stațiunea Hurghada, una dintre destinațiile preferate ale românilor, trebuie să știi că aici se află și cel mai mare centru turistic de scufundări. 

Practic, lumea din adâncuri este unul dintre cele mai importante obiective turistice în Hurghada, de aceea aici vin anual turiști de pretutindeni ca să se bucure de…

Continuarea Aici

You might also like