Jean-Paul Belmondo în fotoliu cu rotile

 Actorul francez Jean-Paul Belmondo, în vârstă de 86 de ani, a suferit o a doua căzătură în decurs de o lună, fapt care nu l-a împiedicat să participe, deși în fotoliu cu rotile, la un eveniment dedicat boxului care a avut loc la Bruxelles, pentru a primi un premiu, potrivit gala.fr.

Jean-Paul Belmondo a participat la gala Gants d’Or, care recompensează excelența în boxul belgian și care, anul acesta, a avut loc pe 18 octombrie.

Actorul a apărut la ceremonie, unde a primit premiul Gant d’honneur pentru că a contribuit la popularizarea acestui sport, în fotoliu cu rotile și cu un picior în ghips.

Potrivit publicației franceze Pure People, Jean-Paul Belmondo a suferit o căzătură în propria locuință cu o zi înainte de ceremonie.

În urmă cu o lună, Belmondo a suferit o altă „căzătură, urâtă, dar nu gravă”, potrivit apropiaților actorului. Acesta s-a lovit atunci la un picior, un umăr și coaste.

Belmondo a jucat de-a lungul carierei roluri memorabile în filme franţuzeşti cu gangsteri, precum „The Big Risk”, regizat de Claude Sautet (1960), şi „Borsalino”, regizat de Jacques Deray (1970). Actorul a apărut şi în filme despre crime („The Night Caller”, regizat de Henri Verneuil din 1975), dar și romantice („Love is a Funny Thing”, 1969) şi drame precum „Itinerary of a Spoiled Child”, din 1988, de Claude Lelouch.

Cu chipul brăzdat de riduri şi tot timpul bronzat, „Bebel”, aşa cum este supranumit actorul de compatrioţii săi,…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.