Johnson & Johnson așteaptă să raporteze datele vaccinului COVID-19 săptămâna viitoare

Johnson & Johnson, au declarat marți că se așteaptă să raporteze datele așteptate cu nerăbdare despre vaccinul său COVID-19 la începutul săptămânii viitoare și că va putea îndeplini obiectivul de livrare a dozelor către țările cu care a semnat acorduri de aprovizionare.
Oficialii din domeniul sănătății publice se bazează din ce în ce mai mult pe opțiuni cu doză unică, cum ar fi cea testată de J&J, pentru a simplifica și stimula vaccinările, având în vedere complicațiile și lansarea mai lentă decât se spera a vaccinurilor autorizate de la Pfizer Inc și Moderna Inc, care necesită a doua doză la două săptămâni după primul.

Compania a prognozat profit în 2021 mult peste estimările Wall Street, iar acțiunile sale au crescut cu 3,4%, până la 171,55 dolari.

Perspectivele nu includ nicio contribuție din vaccinul COVID-19, a spus directorul financiar Joseph Wolk.

Wolk a adăugat că prețul vaccinului va depinde de numărul de doze asigurate de țări și organizații.

„Vom lăsa știința să se desfășoare. Odată ce avem datele, obținem autorizația de reglementare și finalizăm acordurile de furnizat, vom transmite actualizări financiare după cum este justificat ”, a spus el într-o conferință telefonică.

Conglomeratul medical din SUA a declarat că unitatea sa de dispozitive medicale a continuat să-și revină, în ciuda creșterii recente a COVID-19. Divizia a fost puternic afectată mai devreme în pandemie de o…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.