Justin Bieber vrea sa-si relanseze cariera de cantaret

Artistul Justin Bieber a dat mici indicii lumii intregi cum ca vrea sa lanseze muzica noua in curand. In acest fel el contrazice ce se vorbea recent, cum ca vrea sa isi ia ceva timp liber pentru a se bucura de casatoria cu Hailey Baldwin.

El a postat un videoclip pe Instagram cu o mica fana care ii spune mamei ei ca Justin a decis sa renunte la muzica deoarece este satul de a o face. Mititica este trista din cauza asta si este adorabila.

Atunci cand Justin Bieber a dat repost la acest filmulet, el a scris la descriere:

Nu crede tot ceea ce citesti fetita dulce, vei auzi ceva de la mine mai devreme decat ai fi crezut„.

Deci ceea ce a vrut el sa zica prin video-ul in cauza este ca se va relansa in muzica, nu? Cat de curand inca. Sotia sa, Hailey, acum Bieber, a comentat la aceasta postare cu o serie de emoji cu inimioare, ceea ce inseamna fie ca mica fana este adorabila, fie stie ceva despre noul plan de a lansa muzica noua a sotului ei, Justin Bieber.

Dar totusi, aceasta postare cu indicii de pe Instagram este destul de uimitoare avand in vedere faptul ca in ultimele doua saptamani, cineva a zis revistei People ca Justin este satul de toata lumea care il intreaba cand se va intoarce in studio.

Uite ce spune aceasta declaratie:

Il enerveaza cand oamenii il intreaba cand se va intoarce in studio sau in turneu. El a lucrat timp de ani buni si prima data cand isi ia si el o pauza semnificativa, toata lumea e ceva de genul ‘Cand se intoarce?’. Pentru Justin acestea nu sunt doar simple intrebari – acestea sunt cerinte. De ani buni lumea a incercat sa obtina o bucatica din el. Lasati-l in pace.”

Sursa foto: alux.com

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.