Lămâia- Alimentul minune care te va scăpa de transpirația abundentă

Ai probleme în permanență cu transpirația? De acum este foarte simplu să scapi de ea cu ajutorul unui singur produs, ieftin și eficient. Ai un leu la dispoziție? Pentru că doar atât te va costa.

Prima primii factori care cauzeaă transpirația în exces sunt stresul, oboseala, canicula, menopauza și obezitatea. Această transpirație este cunoscută în termeni tehnici medicali ca și hiperhidroză. Persoanele care transpiră foarte mult și de asemenea încep să miroasă deranjant, pot suferi de unele afecțiuni endocrine.

Glanda tiroidă care nu funcționează optim, ovarele polichistice sau tumorile ovariene sau suprarenale sunt doar trei dintre aceste boli. Antiperspirantele pe care le folosim adesea și sunt recomandate în combaterea transpirației, nu fac altceva decât să blocheze canalele prin care transpirația iese prin la suprafața pielii.

Cum te poate ajuta lămâia

Dacă încă nu ați aflat, lămâia este un adevărat leac împotriva petelor de transpirație de sub brațe dar și a mirosurilor neplăcute ce apar în momentul în care temperatura crește. Este un fruct foarte apreciat, datorită beneficiilor pe care le aduce asupra sănătății noastre. În plus, este și un produs foarte bun pentru înfrumusețarea pielii deoarece conține potasiu, vitamina C și magneziu. Aceste elemente formează un strat antibacterian și echilibrează pH-ul natural al pielii.

Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să tai o lămâie în jumătate și să o masezi foarte bine de pielea de la subraț. Aceasta are proprietățile unui deodorant natural, fiind chiar mai eficient, deoarece nu lasă urme.

Pe lângă binecunoscuta lămâie, mai există și alte produse naturiste foarte eficiente, care, utilizate atât intern cât și extern, ajută foarte mult la ameliorarea simptomelor, dar și la tratarea cauzelor. Câteva dintre ele sunt rozmarinul, salvia sau frunzele de nuc.

Având în vedere că lămâia se poate găsi pe piață indiferent de momentul anului, aceasta poate fi folosită oricând în locul altor produse de pe piață și te poți bucura de beneficiile acestui truc uimitor.

Sursa: clickpentrufemei.ro

You might also like