Lansarea noului Samsung Galaxy Fold

Samsung s-a lovit de un scandal colosal de PR, la scurt timp după ce primele sale telefoane pliabile au ajuns în mâinile primilor utilizatori.

Care au primit telefonul pentru testare și review. Din păcate însă, multe dintre aceste recenzii nu vor fi favorabile. Au fost deja semnalate mai multe cazuri, cu telefoane pliabile care s-au defectat imediat după ce au fost scoase din cutie.

Desprinderea zonei centrale a ecranului, jumătate de display care nu merge și erori grave în zona în care se pliază sunt câteva dintre problemele semnalate de primii utilizatori.
Dar fiind vorba despre un dispozitiv nou, cu o tehnologie nefolosită până acum, era oarecum de așteptat că vor apărea și incidente de acest fel.

În unele cazuri însă este clar că persoanele care au testat noul smartphone nu au fost corect informate și au îndepărtat un strat protector de pe display, provocând astfel daune telefonului.
Oamenii au crezut că era vorba de fapt de un simplu ecran de protecție, care putea fi scos. Însă Samsung menționează că nu este vorba de așa ceva și că acea folie nu trebuie îndepărtată.

Conducerea companiei a menționat că va informa toți consumatorii despre acest aspect, care, din păcate, a fost neglijat.
Iar Samsung a emis un comunicat de presă în care a anunțat că va investiga toate aceste cazuri, pentru a rezolva cât mai repede problemele.
Fiecare astfel de telefon costă 2000 de euro.

sursa yoda.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.