Ce mănânci la micul dejun, prânz şi cină?

Micul dejun
Ca de obicei, ori numai fructe, ori müsli:
-se macină 60g de cereale, care se amestecă cu 100 ml apă şi se lasă cel puţin o jumătate de oră, se adaugă o jumătate de lingură de suc de lămâie şi apoi un măr mic ras fin. Se taie cubuleţe o mandarină (circa 100g) şi se adaugă şi 15g de nuci înmuiate şi  mărunţite.
Se schimbă apa la cerealele si boabele puse la încolţit. Se macină 30g de cereale şi amestecă cu 50 ml apă.

Prânz
Un amestec de trei salate:
1. Salată de castraveti – 200g de castraveti se taie fin  pe răzătoare şi se amestecă cu un sos de salată din o linguriţă de ulei si o linguriţă de oţet de mere, se adauga usturoi pisat fin si marar.
2. Salată de rosii cu hrean –   se rad fin 10g (sau mai putin daca e prea iute pentru gustul vostru)  de hrean şi se amestecă cu o jumatate de mar ras fin, 1 linguriţă de ulei  şi o lingură de suc de lămâi. Se taie 100g de rosii felii  si se toarna peste ele sosul de hrean, pe deasupra se adaugă si verdeţuri.
3. Salată verde –  se amestecă  100g de salată verde cu 20 g de castravete si 20 g de ridichi. Se adauga si  multe verdeţuri, ceapă  şi usturoi verde şi cu 2 linguriţe de ulei şi una de oţet.
Pe lângă aceste salate, se mănâncă şi terciul din cele 30g de cereale înmuiate şi amestecate cu leurda tăiata fin.

Cina 
Salată de spanac cu ridichi – se taie feliute 20g de ridichi şi se amesteca cu 100g spanac, se dauga verdeţuri şi…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.