Cum se prepară berea din ghimbir

Acest articol se adresează celor care s-au convins deja de nocivitatea băuturilor carbogazoase „naturale“ produse industrial, chimizate până la refuz şi îndulcite sintetic, colorate ţipător, care în plus ruinează sănătatea. Oferim aici o reţetă pentru prepararea în casă a unei beri din… ghimbir, folosind ingredinte exclusiv naturale. Bună pentru sistemul digestiv, vitalizantă, afrodiziacă, redă pofta de viaţă.

O clipă, dar de ce să nu cumpărăm pur şi simplu nişte bere de ghimbir din comerţ?“, ne-aţi putea întreba. Ei bine, pentru că berea din comerţ este prea îndulcită şi abia evocă, anemic, gustul ghimbirului. Plus că are un gust de conservant de te omoară…

Iată ce putem folosi pentru a prepara o delicioasă bere din ghimbir:

– o sticlă de 2 litri de apă plată
– o bucată măricică de rădăcină de ghimbir (de fapt, două linguri de ghimbir dat pe răzătoare). Găsiţi ghimbir la GIMA, sau la Kaufland, la sub 10 RON kilogramul.
– 1 lămâie
– 1 vas cu zahăr invertit sau miere
– ¼ lingură de pulbere de drojdie de bere (trebuie să găsiţi la unele magazine naturiste, ca să nu procedaţi ca noi, care ne-am descurcat până la urmă şi cu nişte drojdie de panificaţie…)

Mai aveţi nevoie de o răzătoare şi de o pâlnie. Ne putem descurca, după cum veţi vedea, şi cu o pâlnie improvizată din hârtie, dar totuşi… credeţi-ne că e mai bine cu una adevărată.

„Hei, de ce să cumpărăm o sticlă de…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.