Uite cum poți să îți întâmpini jumătatea! Idei pentru o cină nemaipomenită de Dragobete

Dacă te afli printre cei ce aleg să iubească românește și să sărbătorească această zi de Dragobete, atunci nu trebuie să stai pe gânduri. Cina romantică în doi, cu elemente afrodisiace este un bun prilej de a-ți surprinde jumătatea. Privește ce idei delicioase am pregătit pentru momentul vostru de răsfăț:

Aperitive pentru cina de Dragobete: Dacă vă numărați printre persoanele iubitoare de fructe de mare, un preparat ce vă va înânta papilele gustative este supa de stridii. Durează nu mai mult de 30 de minute iar în cazul în care dorești un aperitiv rece poți opta pe stridii cu lămâie. În plus, stridiile ajută la sinteza testosteronului datorită zincului, ceea ce ajută libidoul să crească.

În cazul în care optați pentru un aperitiv ceva mai clasic, platoul cu bruschette cu roșii, șuncă și ierburi niciodată nu au dat greș. Acestea se pot servi pe frunze de ruccola, un afrodisiac remarcat în antichitate.

Fel principal pentru cina perfectă de Dragobete: Dacă vă aflați în cazul celor ce adoră peștele, un fel principal este păstrăvul la grătar cu vin, lămâie și pătrunjel. Este un preparat simplu și rafinat. În plus, cu toții știm că vinul este un bun afrodisiac.

Dacă alegi să folosești mierea în preparatul tău, poți încerca păstrăvul la grătar cu miere și muștar. Acesta este un preparat delicios și este gata în aproape 30 de minute.

În cazul în care peștele nu este opțiunea potrivită pentru cina dvs, puteți opta pentru carnea de pui, și mai exact de o reteță pe bază de pui cu migdale, mai ales că și migdalele fac parte din lista ingredientelor afrodisiace.

Desert pentru cina în doi: La finalul cinei romantice, serviți o prăjitură cu miere și ciocolată și nu vă mai rămâne de făcut decât să vă bucurați de laude. Acest preparat este unul dintre cele mai potrivite având mierea și ciocolata la bază, doua ingrediente cu potențial afrodisiac.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.