Veste bună pentru bugetari! Voucherele de vacanță expirate pot fi folosite fără probleme

De când voucherele pentru vacanță au apărut în viața românilor, aceștia nu au ezitat să le folosească, să-și ia familia și să plece la munte sau la mare. Însă, ce facem cu aceste tichete dacă au expirat?

Ei bine, voucherele pentru vacanță pot fi utilizate și după ce data de expirare a trecut. În plus, specialiștii infirmă zvonul conform căruia tichetele ar trebui folosite chiar cu o lună mai devreme de data de expirare.

Vouchere de vacanță expirate? În luna octombrie a acestui an, voucherele de vacanță pe care bugetarii le-au primit în cursul anului trecut vor expira. În spațiul public s-a zvonit din ce în ce mai mult că acestea ar trebui utilizate chiar cu o lună mai devreme față de data de expirare, dacă nu, „nimeni nu le-ar mai accepta”.

Vouchere de vacanță

Zvonul a fost însă infirmat de către specialiștii din turism și susțin că tichetele de vacanță ar putea fi utilizate chiar și după ce acestea expiră, într-un mod foarte ușor.

„Voucherele de vacanță pot fi folosite și după ce expiră. Cei care dețin astfel de tichete pot merge la o agenție de turism până în ziua în care acestea expiră și pot să își rezerve vacanța sau vacanțele în orice perioadă, chiar dacă voucherele expiră. Ei merg la agenția de turism în perioada de valabilitate a tichetului și își programează vacanța oricând, chiar și anul viitor dacă doresc. Dacă expiră voucherele de vacanță asta nu înseamnă că…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.