Lucruri pe care le au in comun toti narcisistii

La un moment dat in viata ta, tot vei intalni un narcisist. Nu sunt persoane cu care sa te poti intelege usor, insa cel putin ar trebui sa stii sa ii recunosti dintr-o multime de oameni. Narcisistii sunt unii dintre cei mai abuzivi manipulatori pe care ai putea avea nenorocul sa ii intalnesti.

Ei se vor asigura ca vor avea totul, chiar daca asta inseamna si distrugerea de relatii, de prietenii sau ruperea de familie. Nu exista ceva ce aceste persoane sa nu faca ca sa isi asigure un ego sporit si hranit pana la maxim.

Dar este important sa ii identifici pe acesti vampiri sociali ca sa poti sa te rupi de ei sau sa le spui in fata despre cum te simti in preajma lor. Asta inainte sa fie prea tarziu si sa treci printr-o experienta nefasta.

Cum te fac sa te simti toti narcisistii din lume

Daca vei observa aceste lucru in grupul tau de prieteni sau de cunostinte, incearca sa te indepartezi de persoanele care provoaca rau si manipuleaza. Invata sa le identifici personalitatea din urmatoarele situatii.

1. Dau vina pe altii pentru tot

Una dintre cele mai mari ‘calitati’ ale unui narcisist este ca te face sa te simti vinovat pentru orice se petrece rau cu el sau cu altii. Iti vor spune ca este vina ta mereu si ca meriti tot ce ti se intampla.

Iar daca nu ii vei lauda sau nu le vei da un feedback pozitiv, atunci te vor numi un mincinos sau altcumva doar pentru a se asigura ca nu primesc critici negative.

2. Tin o dusmanie foarte mult timp

Narcisistii sunt printre cele mai razbunatoare persoane din lume. Ele pot tine o dusmanie foarte mult timp. Poti crede ca te-au iertat sau ca nu mai dau importanta, dar nu uita nicicand ca i-ai facut sa se simta cum sunt cu adevarat.

Cu cat mai mult timp le vei permite sa aiba resentimente fata de tine, cu atat mai intense vor deveni acestea.

3. Au mai multe fete

Acesta este unul dintre cele mai evidente semne ale personalitatii narcisiste. Au o fata falsa pe care o pun atunci cand vor sa obtina ceva de la cei din jur. Este cea mai folosita masca a lor si cea care pare draguta.

Insa, mai au si fata adevarata care este de fapt uratenia firii lor. Aceasta este afisata de indata ce o persoana i-a suparat cu ceva si incepe tirania. In majoritatea timpului, narcisistii rotesc aceste doua fete, insa pot crea si mai multe identitati in functie de persoanele pe care le intalnesc de-a lungul timpului.

Vor sa impresioneze mereu si sa fie in centrul atentiei si atunci cand ceva nu ii multumeste, incep sa faca pe victimele.

Sursa foto: fymusicnews.ca

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.