Mallorca, cea mai vizitata insula pe anul acesta

Inca nu ai apucat sa mergi intr-o vacanta? Atunci ar fi cazul! Incheie-ti anul cu o amintire. Mergi intr-o destinatie de vis. Nu ai nici o optiune? Ce spui de insula Palma de Mallorca. Este una dintre cele mai mari insule spaniole si gazduieste o multime de atractii. Fie ca iti doresti relaxarea pe plaja, ca iubesti istoria sau te pasioneaza traditiile, atunci aici este locul unde trebuie sa mergi si sa descoperi cele mai frumoase tinuturi. Iata, asadar cateva:

Capitala Palma de Mallorca- cel mai mare oras al insulei abunda de tot felul de obiective turistice, iar pentru tineri orasul e ca si un magnet, in special pentru cei care iubesc viata de noapte. Arta este reprezentata de fascinantele palate si catedrale. De asemenea, cea mai importanta este la Seu, o adevarata bijuterie gotica, unde vei gasi si una dintre cele mai impresionante lucrari ale marelui geniu, Antoni Gaudi.

Cuevas del Drach –pestera dragonului este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai fascinante grote fiind situata in apropiere de Porto Cristo. Decorata cu formatiuni stancoase, alaturi de aceasta se afla lacul subteran Martel, pe care te poti plimba cu barca minute in sir.

Banos Arabes- baile arabe sunt situate in centrul Palmei. In acest loc se conserva cel mai mult arhitectura musulmana din insula. Constructiile de apa cu bai calde dar si semineele sunt de-a dreptul remarcante. Sala are 12 coloane si este extrem de bine conservata.

Ficusul Misericordia- Cel mai batran ficus din insula…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.