Marcheaza renuntarea la burlacie printr-o petrecere de neuitat

Casatoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om motiv pentru care trebuie sarbatorit asa cum se cuvine acest eveniment. Casatoria presupune renuntarea la burlacie si convietuirea alaturi de un partener. Nu doar casatoria trebuie sarbatorita ci si renuntarea la burlacie. Organizarea unei petreceri a burlacilor este modalitatea prin care renuntarea la burlacie poate fi sarbatorita. Aceasta se organizeaza de catre cavalerul de onoare respectand cerintele mirelui. Petrecerea burlacilor este realizata in cinstea mirelui asa ca modul de desfasurare a acestei petreceri va fi asa cum isi doreste mirele.

Continutul unei petreceri a burlacilor

Asa cum am afirmat deja, modul de desfasurare a acestei petreceri depinde de preferintele pe care le are mirele motiv pentru care nu exista un continut standard al unei astfel de petreceri. Cu toate acestea, exista unele detalii care sunt respectate de catre toti cei care planifica o astfel de petrecere. Acestea sunt:

La aceasta petrecere participa doar barbati, acestia fiind prietenii cei mai buni ai mirelui dar si rude, acest lucru depinzand de dorinta mirelui.
In timpul acestei petreceri sunt depanate intamplari care la un moment dat au avut un impact asupra celor care au trait respectivele intamplari.
Locatia aleasa pentru desfasurarea acestei petreceri trebuie sa fie una speciala. Aceasta petrecere nu se realizeaza in fiecare zi motiv pentru care totul trebuie sa fie special in modul de organizare a…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.