Măsurile de carantinare se relaxează în Marea Britanie, dar Boris Johnson îndeamnă la precauție

Ordinul de blocare la domiciliu al Angliei s-a încheiat luni, cu persoane cărora li s-a permis întâlnirea în grupuri de șase persoane pentru prima dată, în aproape trei luni, deși premierul Boris Johnson a cerut prudență din cauza creșterii cazurilor de coronavirus în Europa.
Johnson a anunțat un al treilea blocaj național în Anglia pe 4 ianuarie, dar a spus că intenționează să continue o cale „precaută și ireversibilă” în afara restricțiilor, susținută de o lansare rapidă a vaccinurilor COVID-19.

Acest lucru contrastează cu o mare parte din Europa, cu Germania și Franța, printre țările care se luptă cu un al treilea val de infecții și spitalizări COVID-19.

Johnson a avertizat, de asemenea, că variantele de coronavirus prezintă un risc pentru lansarea vaccinului din Marea Britanie, care este al patrulea cel mai rapid din lume după Israel, Emiratele Arabe Unite și Chile.

„Trebuie să rămânem precauți, cazurile crescând în toată Europa și noile variante amenință lansarea vaccinului”, a spus Johnson.
„În ciuda servituților de astăzi, toată lumea trebuie să respecte regulile, să-și amintească să dezinfecteze mâinile, spațiul, să-și acopere gura și nasul și să se prezinte la un vaccin când sunt chemați”.

De luni, până la șase persoane, sau două gospodării, în Anglia se pot întâlni în exterior, în timp ce facilitățile sportive în aer liber, cum ar fi piscinele, terenurile de tenis și…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.