MedLife anunţă o creştere de 20% a afacerilor în primele 9 luni ale acestui an

Sistemul medical MedLife a încheiat primele 9 luni din 2019 cu o cifră de afaceri pro-formă de 696 milioane lei, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar clinicile şi spitalele au avut cea mai mare dinamică, se arată într-un comunicat al companiei remis joi AGERPRES.

„MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, încheie primele 9 luni din 2019 cu o cifră de afaceri pro-forma de 696 milioane lei, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Potrivit reprezentanţilor companiei, clinicile şi spitalele au avut cea mai mare dinamică, aceste segmente înregistrând în primele nouă luni o creştere de 30%, respectiv 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, urmate de laboratoare şi divizia corporate, cu procente de 13% şi 9%. Grupul a înregistrat creşteri de vânzări importante şi pe divizia farmaciilor, de 10%, şi cea de stomatologie, de 36%, unde alături de Grupul Dent Estet deţine locul de lider la nivel naţional”, se arată în comunicatul citat.

În perioada următoare, Sistemul Medical MedLife vizează şi deschiderea de noi unităţi proprii şi proiectează, totodată, dezvoltarea a noi linii de business.

„Primele 9 luni ale acestui an au fost foarte dinamice, înregistrând rezultate în linie cu estimările iniţiale şi semnificativ peste ritmul de creştere al pieţei. În continuare am derulat un program intens de achiziţii, anunţând deja 5 achiziţii de la…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.