Minelli, artista momentului, record pe YouTube: 100 milioane de vizualizări

Rampampam a cucerit topurile din întreaga lume, iar astăzi, la doar 6 luni de la lansare, piesa cântată de Minelli înregistrează aproape 100 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei.

Minelli este cântăreață și compozitoare, a facut parte din trupa Wassabi și apoi și-a continuat ascensiunea ca artist solo și compozitor. Printre cele mai cunoscute piese compuse de ea se numără “Mariola“, “Flashbacks”, “Maza Jaja”pentru Inna, “Fuck that” pentru Bastard, “Touch me” pentru Antonia, „Addicted” pentru Sickotoy sau „Fire to my heart” pentru Marco & Seba, etc.

Succesul piesei Rampampam a fost confirmat și de includerea în playlist-urile celor mai mari radiouri din teritoriu, dar și de către popularitatea single-ului pe platformele de streaming și download depășind 30 de milioane de streamuri pe Spotify si Apple Music. “Rampampam” continuă să aibă rezultate incredibile și în Rusia, Franța, Germania, Belgia, Turcia, Croația, Cehia, Bulgaria, Serbia etc, unde este deja prezentă pe cele mai importante posturi de radio.

Cea mai recentă lansare a lui Minelli: INNA xMInelli- Party, piesă licențiată…

Citeste continuarea Aici

You might also like