Ministrul Sănătății declarații uimitoare care nu corespund fișei postului: „Oamenii ar trebui să aibă voie să fumeze, să bea și să mănânce cât vor”

Sursa: Financiarul.ro.

Ministrul Sănătății norvegian a dat-o în bară, făcând declarații care nu se aseamănă cu fișa postului. Un subiect extrem de discutat și problematic a fost redeschis de curând.

Sylvi Listhaug, ministrul norvegian, a surprins oamenii printr-un șir îndelungat de declarații. Acestea nu par a fi similare cu fișa postului pe care Sylvi Listhaug îl ocupă, după cum menționează criticii.

După aproape un an în care nu a mai avut legătură cu acest domeniu, Sylvi Listhaug a revenit la funcția de ministru al Sănătății:

„Modul în care văd eu sănătatea publică este unul foarte ușor. Nu vreau să fac poliție morală și nu o să le spun oamenilor cum să-și trăiască viețile, dar intenționez să ajut oamenii să aibă informațiile necesare pentru a lua ei deciziile”, afirmă Sylvi Lishaug.

„Oamenii ar trebui să aibă voie să fumeze, să bea și să mănânce câtă carne roșie vor. Autoritățile pot informa, dar oamenii cam știu ce e sănătos și ce nu e, cred”, mai adaugă ministrul Sanatatii.

„Cred că mulți fumătorii se simt ca niște paria. Simt că aproape ar trebui să se ascundă, iar asta mi se pare stupid. Deși fumatul nu este bun, pentru că e dăunător, adulții trebuie să decidă ei pentru ei ce fac”, precizează Sylvi Listhaug, care de asemenea, este fumătoare.

„Tot ce trebuie să facem noi, ca guvern, este să le oferim oamenilor informații pe baza cărora ei să ia decizii. De…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.