Moduri prin care iti cresti vibratia

 

In ultima perioada din ce in ce mai multi oameni au devenit interesati de spiritualitate, de energie, vibratii energetice. Asa ca sunt in cautarea unor modalitati prin care sa-si creasca nivelul energiei dar si vibratia energetica.

1. Conecteaza-te cu natura

Plimba-te prin padure, jungla, pe un camp cu flori sau oriunde simti ca te poti conecta cu natura. Pe masura ce te conectezi si inveti sa apreciezi natura iti extinzi constiinta si cresti vibratia energetica.

2. Fa miscare

Sportul si dansul iti cresc vibratia intrucat sustin undele sanatoase ale creierului, mentin un nivel sanatos al neurotransmitatorilor si o circulatie buna in sistemul tau nervos. Fa o plimbare prin parc impreuna cu prietenii sau mergeti intr-un club de dans.

3. Mediteaza

Indiferent ca esti incepator sau avansat, beneficiile meditatiei sunt extraordinare in ceea ce priveste extinderea contiintei. In plus, meditatia iti permite sa-ti imbunatatesti concentrarea, disciplina si sa te conectezi mai profund la viata.

4. Petrece timp alaturi de prietenii adevarati

Fa-ti prietenii oamenii cu care rezonezi, cei care te accepta asa cum esti, aveti credinte si valori asemanatoare. Acestia sunt prietenii adevarati, greu de gasit, insa efortul merita. Petreceti cat mai mult timp impreuna pentru marirea vibratiei tuturor.

5. Sa ai intentia de a-ti „creste vibratia si constiinta”
Daca ti-ai stabilit intentia de a-ti creste vibratia si de extindere a starii de constiinta te afli pe drumul cel bun. In acest fel devin concentrat pe gasirea uneor cai pentru atingerea obiectivelor.

6. Spune adevarul
De fiecare data cand spui adevarul iti cresti vibratia. De ce mint, oare, oamenii? Pentru a se proteja intr-o stare vibrationala joasa. Oamenii cu o energie inalta nu mint pentru ca doresc sa fie onesti cu ei insisi si cu ceilalti.

7. Gaseste-ti telul
Cauta sa descoperi motivul pentru care te afli pe pamant. Cand ti-ai gasit menirea iti vei extinde si starea de constiinta.

8. Adu deciziile sub controlul contiintei
Cand aduci deciziile sub controlul contiintei iti activezi in creier anumite cai neuronale care iti cresc autocontrolul, calmul si pacea interioara. De fiecare data cand ii lasi pe altii sa ia decizii in locul tau sau nu-ti asumi responsabilitatea pentru deciziile tale esti mai putin constient cand faci alegeri, devii usor conditionat de ceilalti.

9. Fii intotdeauna deschis la minte
Este un aspect cheie al procesului de extindere a constiintei si de crestere a vibratiei. Cand nu accepti diversitatea care exista pe aceasta planeta, de la diferitele culturi, la religii, la viata salbatica pana la credinte atunci iti scade vibratia. Sa ai mintea deschisa nu inseamna doar sa adopti noi credinte ci sa incerci si locuri noi, ca de exemplu un nou exercitiu fizic, sa gusti o mancare noua etc.

10. Sa iti cresti inteligenta
Exista mai multe modalitati prin care sa devii mai inteligent. Nimeni nu este inteligent in fiecare aspect al vietii sale. Unii oameni sunt mai inteligenti emotional, altii au un IQ ridicat ori sunt mai inteligenti din punct de vedere spiritual. Toate formele de inteligenta te ajuta sa-ti cresti vibratia energetica si sa devii mai constient de tine ca fiinta umana.

sursa ele.ro

You might also like