MS organizează examen pentru atestatele de studii complementare pentru medici și farmaciști

 Ministerul Sănătății organizează, în perioada 6 noiembrie – 6 decembrie, o sesiune de examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentişti şi farmacişti. Dosarul de înscriere poate fi depus de cei care termină, pe 30 septembrie, pregătirea teoretică și practică.

Direcția de Sănătate Publică București a publicat, pe site-ul instituției, anunțul Ministerului Sănătății privind examenul pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentişti şi farmacişti, organizat în perioada 06 noiembrie-06 decembrie 2019.

Potrivit anunțului, pentru această sesiune pot depune dosare de înscriere candidaţii care finalizează până la data de 30 septembrie pregătirea teoretică şi practică efectuată pentru obținerea atestatelor de studii complementare, în condiţiile prevăzute de Ordinul MS nr. 418/2005.

Examenele se vor desfăşura în centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sănătăţii în care s-a efectuat pregătirea.

„Pentru fiecare probă de examen, nota minimă de promovare este 5,00, cu excepţia probelor de examen pentru care sunt precizate alte condiţii minime de promovare (calificativ admis/respins). În cazul în care la una din probele de examen nu se obţine nota minimă de promovare, candidatul este declarat nepromovat. Media finală minimă de promovare a examenului pentru obţinerea atestatelor de studii complementare este 7,00”, se arată…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.