Necazurile pentru AstraZeneca cresc pe măsură ce Australia, Filipine și Uniunea Africană limitează vaccinările COVID-19

Australia și Filipine au limitat utilizarea vaccinului AstraZeneca COVID-19, în timp ce Uniunea Africană a renunțat la planurile de a cumpăra vaccinul pe fondul penuriei globale, provocând lovituri suplimentare speranțelor companiei de a livra un vaccin pentru lume.
Vaccinul – dezvoltat împreună cu Universitatea Oxford și considerat un lider în cursa globală a vaccinurilor – a fost afectat de probleme de siguranță și probleme de aprovizionare de când rezultatele studiilor de fază III au fost publicate în decembrie, Indonezia fiind ultima țară obligată să caute doze de la alți producători de medicamente.

Filipine au suspendat utilizarea focurilor de armă AstraZeneca pentru persoanele cu vârsta sub 60 de ani, după ce autoritatea de reglementare europeană a declarat miercuri că a găsit cazuri rare de cheaguri de sânge în rândul unor beneficiari adulți, deși încă crede că beneficiile vaccinului îi depășesc riscurile.

Australia a recomandat persoanelor sub 50 de ani să primească vaccinul COVID-19 Pfizer în locul celui AstraZeneca, o schimbare de politică pe care a avertizat-o că va susține campania de vaccinare.

Imaginea lui AstraZeneca este vândută la preț, pentru câțiva dolari pe doză. Este de departe cel mai ieftin și cel mai mare volum lansat până în prezent și nu are niciuna dintre cerințele extreme de refrigerare ale altor vaccinuri COVID-19, ceea ce îl face probabil să fie principiul principal al multor…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.