Nu simte durerea și frica! Femeia care a suferit mutații genetice- caz revoluționar

O mutație genetică este posibila cauză pentru are o femeie din Scoția efectiv nu simte nici durere dar nici frică. Medicii susțin că în cazul femeii de 71 de ani pe nume Jo Cameron se află o mutație genetică care o poate ajuta să se și vindece mai repede.

Femeia de 71 de ani locuiește lângă Loch Ness și a mărturisit că a descoperit problema medicală foarte rară abia în urmă cu 6 ani. Atunci, bătrâna avea nevoie de un tratament pentru coapsă pentru că doctorii i-au găsit o problemă foarte gravă, însă Jo Cameron nu simțea nici o durere.

Medici au rămas foarte surprinși și i-au transmis femeii că problema ei ar putea fi una genetică. În acel moment, bătrâna și-a dat seama că în toată viața ei a experimentat episoade nedureroase și că ceva nu a fost în regulă.

Aceasta a mărturisit că dacă se tăia sau căpăta o arsură, Jo își dădea seama abia atunci când începea să miroasă a carne arsă. Oricum, pentru ea o rană nu avea viață lungă, pentru că i se vindeca foarte repede.

„Aflând acum aceste lucruri despre mine mă fascinează. Aş fi fericită dacă cercetările genetice asupra mea i-ar putea ajuta pe oamenii care suferă”, a declarat Jo Cameron.

Medicii cercetători de la Universitatea Oxford din Marea Britanie au fost atrași de cazul lui Jo Cameron și bănuiesc că este vorba despre două mutații genetice care o determină pe bătrână să nu simtă nici o durere sau frică.

„Am descoperit că această femeie are un genotip particular, care reduce activitatea genelor, ceea ce ar putea ajuta la dezvoltarea de tratamente pentru anxietate şi durere”, a spus James Cox, medic britanic

Cercetătorii au motive să creadă că mai există și alte persoane în lume care posedă aceleași calități ca ale lui Jo Cameron și speră să aibă curaj să spună lumii întregi.

Sursa: observator.tv

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.