O piele ingrijita tot anul

Epilarea permanenta are sens din mai multe perspective. V-ati gandit vreodata cat timp alocati sedintelor de epilare cu ceara sau cat de ineficienta este indepartarea parului cu ajutorul aparatelor de ras? Exista o serie de motive bune pentru care epilarea definitiva este modalitatea perfecta de a indeparta definitiv parul.

O piele mai neteda si mai tonifiata. Calea perfecta pentru o piele neteda si tonifiata incepe cu  indepartarea parului cu laser. Pielea ramane mai matasoasa, se imbunatateste aspectul pielii si tonul muscular.

Epilarea definitiva costa mult mai putin pe termen lung decat epilarea cu cearain mod repetat. Unele persoane spun ca au avut nevoie de 6-8 sesiuni de tratament pentru a opri cu succes parul in ciclul sau de crestere.

Mai putin dureros. Senzatia laserului pe piele este ca o prindere rapida si fierbinte. Cu siguranta este mult mai putin dureros decat sa smulgi firele din radacini, in special in zonele sensibile, cum ar fi linia de bikini.

Fara dresscode. Purtati orice doriti sa purtati intr-o secunda, fara sa va ganditi ca trebuie sa faceti o noua programare la epilare cu ceara sau sa folositi rapid aparatul de ras. Este un sentiment de eliberare si de confort oriunde si oricand.

Mai multa incredere. Poate cea mai buna “remunerare” pe care o poate aduce epilarea definitiva este increderea. Efectul epilarii defintive este unul permanent, este o investitie in tine pe termen lung. Obtinerea increderii este un indicator cheie pentru o stare de bine si aceasta este masura unui bun tratament.

Mai mult timp pretios. In zilele noastre, timpul este atat de pretios! Nu ar fi minunat sa ai mai mult timp pentru tine? Este uimitor cat de mult timp petrec oamenii pentru a scapa de parul nedorit. A nu mai fi nevoie sa o faci inseamna ca poti avea mai mult timp pentru tine.

Un corp mai ingrijit indiferent de anotimp. Indepartarea parului cu laser in perioada rece a anului te va pregati din timp si cu succes pentru vacantele de vara. Asa poti avea mai mult timp pentru alte pregatiri necesare pentru vacanta.

Simplu si eficient. Epilarea definitiva este un tratament simplu si eficient. Se potriveste tuturor tipurilor de piele si tuturor tipurilor de par. La majoritatea oamenilor, unele fire de par se vor reface in timp, insa chiar si atunci cand parul se reface, cantitatea este infim mai mica. Unele tenuri de piele si tipuri de par produc rezultate mai bune decat altele.

Cei care au ales deja epilarea definitiva va pot impartasi experienta extraordinara. Intrebati-i si va veti convinge. Poate este momentul sa faceti si voi o schimbare substantiala, sa aduceti un plus de valoare vietii voastre. Si pentru a intelege corect ce se poate astepta de la epilarea definitiva, este recomandat a se discuta obiectivele de tratament cu un medic sau un specialist in epilare definitiva.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.