O relație care este pe cale să se termine

De obicei, relațiile încep cu speranța că sentimentele vor evolua, iar dragostea va fi prezentă în viețile voastre cât mai mult timp. Totuși, dacă observi câteva semne care arată că viitorul vostru împreună nu prezintă siguranță, ar trebui să nu-ți mai pierzi timpul.

-Cu toții avem nevoie de spațiu personal și de timp pe care să-l petrecem singuri. Însă dacă acest timp a devenit o prioritate în comparație cu momentele petrecute împreună, ar trebui să știi că acesta este un semn clar că relația nu funcționează așa cum ar trebui.

-Un parteneriat sănătos are nevoie de doi oameni pentru a funcționa. Dacă observi că te străduiești să faci ca lucrurile să funcționeze, însă nu primești același efort în schimb, cel mai bine este să te gândești serios la ceea ce se întâmplă între voi și să iei o decizie spre binele tău.

-Timpul v-a arătat că există câteva diferențe în aspirațiile pe care le aveți. Fii realistă în ceea ce privește viitorul vostru împreună. Obiectivele pe care le aveți vă duc pe același drum? Sunteți amândoi dispuși să faceți compromisuri?

-Fie că ne referim la carieră, educație sau dezvoltare personală, fiecare partener ar trebui să aibă bine definite planurile pe care și le dorește îndeplinite. Dacă există o diferență majoră între nivelurile voastre de ambiție, s-ar putea să întâmpinați probleme serioase.
-Cu toții știm că o relație sănătoasă este bazată în mare parte pe echilibru, deci orice exagerare din partea unuia dintre parteneri poate duce la dezastru. Gelozia, posesivitatea sau controlul extrem sunt comportamente care distrug aproape iremediabil relațiile.

-Este normal să ai momente în care să te întrebi dacă nu cumva există o persoană care să te facă mai fericită, dar nu ignora aceste gânduri dacă ele îți persistă aproape zilnic în minte.

-Știm cum este să depui efort și să schimbi anumite lucruri în ceea ce te privește atunci când te afli într-o relație, însă dacă acest lucru evoluează și ajungi într-un punct în care nu te mai simți confortabil, ei bine, este spre binele tău să nu-ți ignori sentimentele.
-Iar dacă aveți deja o relație de lungă durată însă nu îți poți imagina cel puțin următorii cinci ani alături de el, înseamnă că există lucruri care te nemulțumesc. Nu te complace în situații care nu-ți aduc fericire, viața este mult prea scurtă ca să te confrunți cu astfel de situații.

-Deși îți este greu să recunoști, simți că îți pierzi timpul alături de această persoană, când de fapt ai putea fi cu cineva potrivit sau ai putea face lucruri mult mai interesante singură.

-O relație necesită egalitate. Asigură-te că nu ești nedreptățită și că îți sunt respectate nevoile la fel de mult pe cât tu le respecți pe ale partenerului. Mai târziu, acest dezechilibru ar putea să-ți provoace regrete.

sursa elle.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.