O strângere de fonduri globală, din partea starurilor internaţionale ale muzicii şi filmului

Sâmbătă, la nivel global, în scopul strângerii de fonduri pentru a lupta împotriva COVID-19, starurile internaţionale ale muzicii şi filmului îşi dau mâna pentru un spectacol de gală, ce va fi televizat şi difuzat prin streaming  în cadrul unei iniţiative comune lansată de grupul de advocacy pro-globalizare Global Citizen şi de Comisia Europeană, transmite luni Reuters.

Pentru a uşura impactul pandemiei asupra comunităţilor marginalizate, iniţiativa, ce va purta denumirea „Global Goal: Unite For Our Future” (Obiectivul Global: Uniţi pentru Viitorul Nostru), îşi propune să strângă miliarde de dolari din donaţii private  şi publice.

Astfel, vedeta pop Miley Cyrus a declarat că pandemia îi loveşte cel mai dur pe cei săraci şi marginalizaţi.  Într-o luare de cuvânt ce a avut loc în cadrul unui panel desfăşurat online în legătură cu acest eveniment, ea le-a solicitat donatorilor să aloce fonduri pentru teste, tratamente şi vaccinuri pentru a se asigura că acestea sunt concepute în moduri prin care să aibă acces la ele oricine, de oriunde ar fi.

Iar cercetători şi producători de medicamente din toate părţile lumii lucrează la peste 100 de vaccinuri potenţiale împotriva COVID-19, boală care a ucis până în prezent peste 463.000 de oameni la nivel global.

Concertul, prezentat de actorul Dwayne ‘The Rock’ Johnson, desfăşurat în spaţiul virtual va include vedete precum Miley Cyrus, Chloe x Halle, Christine and the…

Continuarea Aici

You might also like