O tânără polițistă a fost cerută în căsătorie cum altfel, decât în timpul unei misiuni

O polițistă din Iași a avut parte de cea mai frumoasă supriză din viața ei. Femeia a fost chemată de urgență printr-un apel, iar după ce a fost înconjurată de mai mulți polițiști și mascați, a fost cerută în căsătorie.

Evenimentul s-a petrecut ieri, în Iași, unde tânăra activează ca polițist.

Iubitul acesteia, de meserie tot polițist, a avut succes în ideea sa de a-i face jumătății sale o surpriză imensă, împreună cu colegii săi de breaslă. Așadar, polițiștii au născocit un plan.

Polițista a fost solicitată prin intermediul unui apel să intervină într-un caz „deosebit de urgent”. La fața locului, femeia a dat peste un echipaj din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, semn că situația era cu adevărat dificilă.

În cel mai scurt timp, tânăra polițistă a fost înconjurată de mascați, iar apoi iubitul său s-a lăsat în genunchi și a cerut-o în căsătorie, în aplauzele tuturor colegilor de față.

Polițista nu a stat prea mult pe gânduri și a rostit fără ezitare cel mai frumos „DA” din viața acesteia.

„O polițistă din Iași a fost solicitată la o intervenție 112 în plin centrul Iașiului. Ce nu știa ea era faptul că iubitul ei, tot polițist, i-a pregătit o surpriză de proporții, i-a cerut mâna în cel mai original mod. A spus „da” pe loc. Nici nu avea cum să spună altceva la ce complici a avut iubitul ei”, este o postare făcută publică pe contul de Facebook Polițiștii au umor.

Sursa: observator.tv

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.