Obiectele pentru ingrijirea parului care ne schimba viata

Sa fim sincere, parul perfect intins si buclele acelea angelice sunt obtinute in salon. Cel putin asta credem multe dintre noi. Asta pentru ca nu am descoperit poate inca produsele ideale pentru ingrijirea parului, produse care, ad litteram, ne pot schimba viata. Pe site-ul elefant.ro exista o gama diversificata de perii rotative, placi, ondulatoare si alte produse, pe care le putem folosi cu incredere pentru a obtine cele mai frumoase coafuri.

Cu cea mai recenta generatie de placi si ondulatoare https://www.elefant.ro/list/electro/ingrijire-personala/ingrijire-par/placi-si-ondulatoare  ergonomice, cu termoregulator, controlate electronic, cu lamele din materiale tehnologice care infasoara perfect suvitele si nu afecteaza fibra parului, ba dimpotriva, il hranesc si il hidrateaza, putem realiza coafura de vis. Cu astfel de produse tehnologizate si cu putina practica si indemanare, ne putem apropia de rezultatele profesionale la care visam.

Iata cateva produse pentru par, pe care vi le recomandam:

Placa de par Ultimate Glide, Rose Luxe de la Remington. Aceasta este prima gama profesionala de la Remington. Fiind un brand renumit si unul dintre cei mai mai importanti furnizori de aparate de ingrijire personala, Remington sustine calitatea premium si tehnologia inovativa. Placa, ca si toate produsele acestui brand cunoscut, au fost create in stransa colaborare cu hairstylistii, dar si cu alti experti in domeniu. Placile de indreptat parul din aceasta gama combina calitatea si…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.