Orașe din România care trebuie să le vizitezi in 2019

Vremea caldă se aproprie cu pași repezi de noi, ceea ce înseamnă că mai e puțin timp până vom începe să ne alegem destinațiile de vacanță. Fie că alegem să dăm o fugă într-un weekend sau că vrem să ne petrecem concediul, locațiile perfecte se află chiar în România. Este vorba despre orașe cu potențial istoric mare, cu însemnătate romantică dar și cu atracții turistice formidabile. Află acum care sunt acelea.

Piatra Neamț

Piatra Neamț este unul dintre 5 cele mai frumoase orașe de la noi din țară. Are un farmec aparte de care oricine s-ar îndrăgosti. Are un iz romantic ceea ce îl face un oraș perfect pentru a-ți aduce jumătatea dacă vrei să ai parte de un weekend romantic. Liniștea te ajută să te relaxezi după o perioadă lungă de muncă iar priveliștile pline de atracții turistice te vor transpune într-un loc de poveste de care nu te vei putea despinde prea curând. Pădurile și munții ce înconjoară Piatra Neamț reprezintă prilejul ideal pentru a-ți lua aparatul de fotografiat de acasă.

Oradea

Oradea este orașul în care te vei pierde în mulțime. Și nu pentru că este un oraș aglomerat ci pentru că la scurt timp după ce vei ajunge aici, te vei îndrăgosti de oamenii care pe cât par de înceți, pe atât sunt de săritori și implicați. Aici putem întâlni clădirile proaspăt renovate așezate pe străzi frumos pietruite. Nu ai cum să refuzi o plimbare în acest oraș. Iar pentru că așa cum am…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.